Anmeldung für Mitglieder

Wenn Sie Mitglied werden wollen, wenden Sie sich bitte an den Vorstand. Mehr Informationen im Bereich "Mitglied werden".

09.05.2015

Austin Abel

“AUSTIN ABEL  /  our trainer for 2015„   (⇒ deutsche Version)

Austin was born in 1989 in Boise, Idaho (USA).

To water ski was the unsatisfied dream of his father who in turn realized his dream through his children. Fortunately this coincided with Austin’s dream to spend the rest of his life on water ski’s!

His journey is however marked by several crazy detours.

When he was 6 months old his parents moved to Florida. When he was 11 they relocated to  North Carolina. Interestingly enough there (and not in Florida) Austin began to water ski. Today   – life is funny that way –  he flies or drives (an 8 hour drive ! ☹) to Florida once a month for training sessions.  An ordeal!  Only a true water ski maniac pulls this off.

It is comforting and motivating for us that even champions start with challenges. When Austin undertook his first lesson he was so nervous that the trainer ordered him to relax. He complied so dilligently that he actually missed the ramp and - in lack of any other option – skied over it and jumped. The trainer commented this by saying that he has never before seen somebody jump that high during slalom ☺.

His record:

• Best Of:  2,00/58/10.25

Results:

• 3 x North Carolina State Championship

• 3 x The Pro Events Top 10

His idols in order of importance:

1) His brother Leif Abel

2) Andy Mapple

Hobbies: Alpine skiing,  American Football.

Interviewer: Ingrid

Vienna Slalom Cup 2015

Vienna Slalom Cup 2015 vom 4. – 5. Juni 2015

Nach Jahren der Abstinenz hat sich der IWWC  entschlossen, wieder verstärkt in das internationale Wettkampfgeschehen einzusteigen, damit auch Läufer aus den Bundesländern und dem Ausland zur Teilnahme motiviert werden.

Im Zuge dieses neuen Impulses fand vom 4. – 5. Juli 2015 unter perfekten Bedingungen, hervorragender Stimmung und göttlichem Wetter  der Vienna Slalom Cup 2015  statt.

Der Wettkampf wurde nach den geltenden Normen der Interntional Waterski & Wakeboard Federation (IWWF) organisiert.

Die Initiative in Richtung Wettkampf und den großen Erfolg dieses Events verdanken  wir in erster Linie unserem Vorstand Oliver Attensam, der sich seit Wochen mit großem Engagement akribisch und liebevoll um die Organisation bemühte.

An diese Stelle möchten wir auch unbedingt allen Clubmitgliedern danken,  die der Veranstaltung bei tropischen Temperaturen  selbstlos ihre Arbeitskraft und Hilfe zur Verfügung stellten.

Wir danken den Teilnehmern und gratulieren den Siegern!!

(Text: Ingrid)

Unter besten Bedingungen wurden folgende Ergebnisse erzielt:

.

Anbei noch einige Fotos !